Espresso Caramel

KAWA Z NATURALNYM AROMATEM

Espresso Caramel to kawa naturalnie aromatyzowana na bazie mieszanki Espresso Forte – złożonej i intensywnie palonej mieszanki ziaren Arabiki z Ameryki Południowej i Środkowej. Słodycz karmelu tonuje wyczuwalne nuty palonych ziaren, tworząc przyjemny napój kojarzący się z karmelizacją cukru.

  • Intensywność: 7
  • Wielkość filiżanki:
PRZEJDŹ DO SKLEPU

Espresso Caramel to kawa naturalnie aromatyzowana na bazie mieszanki Espresso Forte – złożonej i intensywnie palonej mieszanki ziaren Arabiki z Ameryki Południowej i Środkowej. Słodycz karmelu tonuje wyczuwalne nuty palonych ziaren, tworząc przyjemny napój kojarzący się z karmelizacją cukru.

NAJLEPSZE SPOSOBY PODANIA KAWY Z MLEKIEM

Cappuccino
Dodatek mleka powoduje, że aromat karmelu staje się nieco mniej wyczuwalny, a nuty kakao i orzechów wyraźniejsze, co pozwala uzyskać cappuccino o pełnym smaku.

Latte Macchiato
Gładka konsystencja mleka doskonale łączy się z kawą Espresso Caramel, wydobywając słodkie nuty karmelowe. To pyszne latte macchiato przywodzące na myśl toffi wyróżnia się nadzwyczaj pełnym smakiem.

Kapsułki PRO palonej i mielonej kawy do systemu NESPRESSO.
Kawa sprzedawana w opakowaniach po 50 szt. i 30 szt. Masa netto
(dla 50 kapsułek): 300 g. Wyprodukowano w Szwajcarii.

Skład:
Palona i mielona kawa