Aguila 220 – wielkie możliwości

Kuchnia stanowi centralny punkt życia każdego biura. To miejsce, w którym przecinają się szlaki wszystkich pracowników bez względu na cel wizyty w kuchni: zaspokojenie głodu, potrzebę ugaszenia pragnienia, czy też chęć oderwania się od komputera. Pewne jest to, że wcześniej czy później każdy do kuchni trafi.

Kuchnię należy rozpatrywać zatem w kategoriach cennej przestrzeni współdzielonej przez wszystkich pracowników, a jej odpowiednie zagospodarowanie stanowi prawdziwe wyzwanie, do którego należy podejść z należytą starannością. Z uwagi na ograniczone miejsce mogą się tu znajdować wyłącznie najważniejsze i najbardziej wydajne sprzęty oferujące największe możliwości – takie jak ekspres do kawy.

 

Wysoka wydajność w niewielkim rozmiarze

halconquarter_left_montage_02_fnW potrzebę efektywnego zarządzania przestrzenią biurowej kuchni doskonale wpisuje się nowy ekspres Nespresso Aguila 220. To profesjonalny sprzęt o niewielkich wymiarach i zaawansowanej technologii. Dwie głowice umożliwiają przygotowanie jednocześnie dwóch kaw, co pozwala na sprawne obsłużenie porannego „szczytu” w zapotrzebowaniu na aromatyczny, pobudzający napój nawet w największych biurach. Ponadto, doskonałe spienianie mleka na ciepło i na zimno (możliwe dzięki funkcji regulacji temperatury i gęstości), 3 zaprogramowane rozmiary kaw czarnych (ristretto, espresso i lungo) oraz 4 receptury na bazie mleka (każda pod osobnym przyciskiem) trafią w zróżnicowane gusta kawowych smakoszy i poprawią nastrój przed rozpoczęciem kolejnego pracowitego dnia. Maszyna posiada też dodatkowy guzik do jednej z 12 oryginalnych kreacji kawowych, a także możliwość przygotowania samej gorącej wody, co docenią szczególnie amatorzy innych ciepłych napojów. Kawa przygotowana w Aguila 220 jest równie pyszna jak w renomowanej kawiarni, zaś pracownicy nie muszą opuszczać biura za każdym razem, kiedy chcą się napić wyśmienitego napoju.

Przyjemność z korzystania

Aguila 220 łączy zaawansowaną technologię z łatwością użycia – wystarczy jedno dotknięcie, aby mieć dostęp do szerokiego wachlarza kawowych możliwości, zróżnicowanego pod względem intensywności smaku, gęstości, zawartości kofeiny. Ekspres oferuje też szereg innych udogodnień – dzięki kapsułkom możliwe jest sprawowanie dokładnej kontroli nad liczbą wypitych kaw oraz utrzymanie w czystości przestrzeni kuchennej i samej maszyny. Warto wiedzieć, że Aguila 220 posiada również tryby energooszczędne, w które przechodzi automatycznie kiedy pozostaje w tzw. okresie bezczynności. Zwieńczeniem wielkich możliwości i kompaktowych wymiarów charakteryzujących ekspres jest elegancki design i stalowy kolor, który nadaje mu imponującego wyglądu podnoszącego prestiż nie tylko kuchni, ale także każdej innej przestrzeni biurowej do której trafi.

Aromat zaklęty w kapsułce

Ekspres Aguila 220 uzupełnia oferta 13 mieszanek kaw  najwyższej jakości. Rodzaj użytych w nich ziaren kawowca, stopień ich palenia i zmielenia zostały precyzyjnie dobrane, aby otrzymywać za każdym razem idealną filiżankę kawy. Hermetyczna kapsułka, w której ziarna kawowca zamknięte zostały zaraz po zmieleniu, pozwala chronić aromaty i zachować świeżość aż do momentu zaparzenia kawy

Aguila 220 dostępna jest w ofercie Lyreco, wyłącznego dystrybutora Nespresso Business Solutions dla firm, zarówno w sprzedaży, jak i w formie dzierżawy. Uzyskaj więcej informacji kontaktując się z nami przez formularz oraz pod numerami telefonu: 801 307 007, 22 730 70 07.