Kuchnię należy rozpatrywać zatem w kategoriach cennej przestrzeni współdzielonej przez wszystkich pracowników, a jej odpowiednie zagospodarowanie stanowi prawdziwe wyzwanie, do którego należy podejść z należytą starannością. Z uwagi na ograniczone miejsce mogą się tu znajdować wyłącznie najważniejsze i najbardziej wydajne sprzęty oferujące największe możliwości – takie jak ekspres do kawy.
W potrzebę efektywnego zarządzania przestrzenią biurowej kuchni doskonale wpisuje się nowy ekspres Nespresso Aguila 220. To profesjonalny sprzęt o niewielkich wymiarach i zaawansowanej technologii. Dwie głowice umożliwiają przygotowanie jednocześnie dwóch kaw, co pozwala na sprawne obsłużenie porannego „szczytu” w zapotrzebowaniu na aromatyczny, pobudzający napój nawet w największych biurach. Ponadto doskonałe spienianie mleka na ciepło i na zimno (możliwe dzięki funkcji regulacji temperatury i gęstości), trzy zaprogramowane rozmiary kaw czarnych (ristretto, espresso i lungo) oraz cztery receptury na bazie mleka (każda pod osobnym przyciskiem) trafią w zróżnicowane gusta kawowych smakoszy i poprawią nastrój przed rozpoczęciem kolejnego pracowitego dnia. Maszyna posiada też dodatkowy guzik do jednej z 13 oryginalnych kreacji kawowych, a także możliwość przygotowania samej gorącej wody, co docenią szczególnie amatorzy innych ciepłych napojów. Kawa przygotowana w Aguila 220 jest równie pyszna jak w renomowanej kawiarni, zaś pracownicy nie muszą opuszczać biura za każdym razem, kiedy chcą się napić wyśmienitego napoju.
Aguila 220 łączy zaawansowaną technologię z łatwością użycia – wystarczy jedno dotknięcie, aby mieć dostęp do szerokiego wachlarza kawowych możliwości, zróżnicowanego pod względem intensywności smaku, gęstości i zawartości kofeiny. Ekspres oferuje też szereg innych udogodnień – dzięki kapsułkom z kawą możliwe jest sprawowanie dokładnej kontroli nad liczbą wypitych kaw oraz utrzymanie w czystości przestrzeni kuchennej i samej maszyny. Warto wiedzieć, że Aguila 220 posiada również tryby energooszczędne, w które przechodzi automatycznie kiedy pozostaje w tzw. okresie bezczynności. Zwieńczeniem wielkich możliwości i kompaktowych wymiarów charakteryzujących ekspres jest elegancki design i stalowy kolor, który nadaje mu imponującego wyglądu podnoszącego prestiż nie tylko kuchni, ale także każdej innej przestrzeni biurowej, do której trafi.
Ekspres Aguila 220 uzupełnia oferta 13 mieszanek kaw najwyższej jakości. Rodzaj użytych w nich ziaren kawowca, stopień ich palenia i zmielenia zostały precyzyjnie dobrane, aby otrzymywać za każdym razem idealną filiżankę kawy. Hermetyczna kapsułka, w której ziarna kawowca zamknięte zostały zaraz po zmieleniu, pozwala chronić aromaty i zachować świeżość aż do momentu zaparzenia kawy.
Aguila 220 dostępna jest w ofercie Lyreco, wyłącznego dystrybutora Nespresso Business Solutions dla firm, zarówno w sprzedaży, jak i w formie dzierżawy. Uzyskaj więcej informacji, kontaktując się z nami przez formularz oraz pod numerami telefonu: 801 307 007, 22 730 70 07.