Aromat prażonych orzechów laskowych CAFFÈ NOCCIOLA przenika przez gładką mieszankę Arabiki z Ameryki Południowej. Dzięki słodowo-zbożowemu charakterowi kawy pojawia się karmelizowana nuta orzechowa – to znak, by zwolnić i delektować się chwilą z kawą. Spróbuj jej z mlekiem – to mleczna rozkosz, w której aromat orzechów laskowych nabiera pysznego pralinowego charakteru, którym można się delektować..
OPIS POCHODZENIA
Połączenie kawy i dodanych aromatów nie jest dziełem przypadku, dlatego poświęciliśmy wiele uwagi tworzeniu baz kawowych dostosowanych do indywidualnych upodobań. W przypadku kaw aromatyzowanych używamy mieszanki brazylijskich i kolumbijskich Arabik o jedwabistej teksturze.
OPIS SENSORYCZNY
Aromatyzowana mieszanka zachwyca klasycznym aromatem orzechów laskowych, uzupełnionym nutami słodowo-zbożowymi, pralin i herbatników.
Rekomendowana wielkość filiżanki: 25 ml, 40 ml.
Pojemność filiżanki: 40 ml