Przepisy

Przepis na jesienną kawę – Pumpkin spice latte by Nespresso

JAK PRZYGOTOWAĆ:

  1. Do szklanki View Recipe wlej 10 ml syropu Pumpkin Spice Monin.
  2. Przygotowanie za pomocą ekspresu Zenius lub Momento – do spieniacza wlej 240 ml mleka i naciśnij przycisk, aby uzyskać ciepłą piankę mleczną.
  3. Wlej spienione mleko do szklanki, a następnie zaparz kawę Guatemala (40 ml).
  4. Opcjonalnie udekoruj bitą śmietaną i posyp cynamonem.

SKŁADNIKI:

  • Kawa Guatemala – 40 ml

  • Syrop Pumpkin Spice Monin – 10 ml

  • Mleko – 240 ml

  • Cynamon – do posypania

  • Bita śmietana – opcjonalnie

MATERIAŁY:

  • Ekspres Nespresso Momento & Milk lub Zenius + urządzenie Barista lub Aeroccino

  • Szklanka View Recipe

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *